top of page

Vores menu

Hos Restaurant MøBer tilbyder vi udelukkende vores menuer, både til frokost og aften. 

Allergier eller andre hensyn?

Giv os et opkald hvis der er allergier eller andre hensyn, som vi skal være opmærksomme på - så kan vi klarlægge om dette er nogle hensyn, som vi kan imødekomme på den aktuelle menu.

 

 (Vi kan desværre ikke tilgode se allergier eller andre hensyn på dagen og vær opmærksom på, at det kan medføre en merpris, da specialkost er dyrere i indkøb og kan kræve mere tid). 

(Kommer i 15 personer eller derover læs mere om vores selskaber her)

Vores menu

For perioden den 5. april - 25. april

Velkomst

Aperitif og snack

95

All-in

Aperitif, 5 retter menu med tilhørende vine samt kaffe med petits fours

1249

(Alkoholfri 1149)

3 retter

Gylden rulle med dagens fangst, syltet skorzonerrod samt rieslingesauce

Dansk kalveculotte, kartoffel mousseline, syltede svampe, grønkål samt sauce bordelaise

-

Lun rabarbertærte med crumble samt hjemmerørt vaniljeis

369

2 retter

Dansk kalveculotte, kartoffel mousseline, syltede svampe, grønkål samt sauce bordelaise

-

Lun rabarbertærte med crumble samt hjemmerørt vaniljeis

299

(Ønskes der forret og hovedret i stedet, koster dette DKK 30 ekstra pr. person)

Vi kan også anbefale vores tilvalgsretter

Havtaske med bagt tomat samt skum på brunet smør 

149

-

5 slags danske oste

med marmelade og knækbrød  

135

Kaffe med sødt

Stempel kaffe med petit four

65

(Tillæg for speciel kaffe DKK 10)

Vores menu

For perioden den 26. april - 16. maj

Velkomst

Aperitif og snack

95

All-in

Aperitif, 5 retter menu med tilhørende vine samt kaffe med petits fours

1249

(Alkoholfri 1149)

3 retter

Saltet kammusling med variation af æble samt syrnet fløde med ramsløg

Dansk kalvefilet med pommes fondant, variation af rødbede samt pebersauce

-

Hvid chokolade med citron verbena, syltet rabarber samt sorbet på lokale rabarber

369

2 retter

Dansk kalvefilet med pommes fondant, variation af rødbede samt pebersauce

-

Hvid chokolade med citron verbena, syltet rabarber samt sorbet på lokale rabarber

299

(Ønskes der forret og hovedret i stedet, koster dette DKK 30 ekstra pr. person)

Vi kan også anbefale vores tilvalgsretter

Carpaccio af okse med vagtelæg, syltede svampe, mayo samt urter

149

-

5 slags danske oste

med marmelade og knækbrød

135

Kaffe med sødt

Stempel kaffe med petit four

65

(Tillæg for speciel kaffe DKK 10)

Vin- & saftmenuer

Vinmenu

Vinmenu 2 retter

199

Vinmenu 3 retter

299

Vinmenu 4 retter

399

Saftmenu

Saftmenu 2 retter

139

Saftmenu 3 retter

199

Saftmenu 4 retter

269

Vin- & drikkekort

bottom of page