
Vores menu
Hos Restaurant MøBer tilbyder vi kun vores flere retters menuer, både til frokost og aften.
​
Allergier eller andre hensyn?
Vi prøver så vidt muligt at tage hensyn til allergier, men vi frasiger os at lave menuer, der vil gå på kompromis med kvaliteten på grund af f.eks. multiallergi. NB. der der vil forkomme et gebyr ved visse allergier og hensyn.
Vi kan ikke besvare din bookingkommentar, giv os derfor et opkald hvis der er allergier eller andre hensyn, som vi skal være opmærksomme på - så kan vi klarlægge om dette er nogle hensyn, som vi kan imødekomme på den aktuelle menu.
​
Selskaber på over 8 personer skal forudbestille en enslydende menu.
​
Kommer i 15 personer eller derover betragtes I som et selskab, læs mere om vores løsninger her: læs mere om vores selskaber her
Vores menu
For perioden den 26. september - 16. oktober​​​​
​
Velkomst
Champagne og snack
149
​
All-in
Champagne og snack, 5 retters menu med tilhørende vine samt kaffe med petit fours
1399
(Alkoholfri 1259)
​
3 retter
Cremet græskarsuppe med saltet kammusling, sprøde kerner samt urter
-
Kalv på to måder med kartoffel mousseline samt trøffelsauce
-
Nøddetærte med hjemmerørt is på hasselnød samt sprødt
389
​
2 retter (den lille sult)
Kalv på to måder med kartoffel mousseline samt trøffelsauce
-
Nøddetærte med hjemmerørt is på hasselnød samt sprødt
319
(Ønskes der forret og hovedret i stedet, koster dette DKK 30 ekstra pr. person)
​
Vi kan også anbefale vores tilvalgsretter
Tatar af bagte fynske beder med syltet sennepsfrø, sprødt samt urter
149
-
5 slags danske oste
med marmelade og sprødt
149
​
Kaffe med sødt
Stempel kaffe med køkkenets petit fours
89
(Tillæg for speciel kaffe DKK 10)
Vores menu
For perioden den 17. oktober - 6. november​​​​
​​
Velkomst
Champagne og snack
149
​
All-in
Champagne og snack, 5 retters menu med tilhørende vine samt kaffe med petit fours
1399
(Alkoholfri 1259)
​
3 retter
Saltet havkat med syltede grønne tomater, grøn olie samt muslingesauce
-
Kalvemørbrad med kartoffel fondant, svampe duxelles og rødbede samt sauce på sherry
-
Dessert på æble med saltkaramel serveret med hjemmerørt is på tonkabønne
389
​
2 retter (den lille sult)
Kalvemørbrad med kartoffel fondant, svampe duxelles og rødbede samt sauce på sherry
-
Dessert på æble med saltkaramel serveret med hjemmerørt is på tonkabønne
319
(Ønskes der forret og hovedret i stedet, koster dette DKK 30 ekstra pr. person)
​
Vi kan også anbefale vores tilvalgsretter
Tatar af bagte fynske beder med syltet sennepsfrø, sprødt samt urter
149
-
5 slags danske oste
med marmelade og sprødt
149
​
Kaffe med sødt
Stempel kaffe med køkkenets petit fours
89
(Tillæg for speciel kaffe DKK 10)
Vin- & saftmenuer
​
​
​
​
​
​
​
​
Vinmenu
Vinmenu 2 retter
229
​​
Vinmenu 3 retter
329
​​
Vinmenu 4 retter
429
​
Vinmenu 4 retter
529
Saftmenu
Saftmenu 2 retter
149
​
Saftmenu 3 retter
219
​
Saftmenu 4 retter
289
​
Saftmenu 5 retter
359​
Vin- & drikkekort