OM OS

Vores koncept er simpelt

Vi har gjort det nemt for dig som gæst.

Vores koncept er nemlig meget enkelt. Når du kommer som gæst, skal du ikke tage stilling til et langt a la carte kort, men blot vælge om du ønsker en 2- eller 3 retters menu. Du kan også vælge at gå all-in med velkomstsnack og drink, forret, mellemret, hovedret, ost, dessert og kaffe med sødt samt lækre vine, som er udvalgt til de enkelte retter. Menuen vil altid fremgå her på hjemmesiden, ved indgangen til Restaurant MøBer samt dens sociale medier. Det er desuden muligt at se vores menu to perioder frem.

Menuen udskiftes som udgangspunkt hver anden eller tredje uge afhængig af sæson.

 

Frokost-konceptet vil blive serveret på alle åbningsdage i højsæsonen (juni - august) samt hver lørdag og søndag i lavsæsonen (september - maj). Frokosten kommer til at variere lidt alt efter sæson og bliver en blanding af lækre smørbrød serveret på hjemmelavet rugbrød og nogle lune retter. Det er også muligt at tilkøbe både velkomst, ost og kaffe med konditorkage.

Hvem står bag MøBer?

Xenius og Frederik er et passioneret par med skyhøje forventninger til dem selv.

Xenius Mønster Berner Nielsen har altid arbejdet inden for servicefaget. Han har en stor passion for at arbejde med mennesker og skabe en god oplevelse for dem. Han går utrolig langt for at yde den bedste service, så alle får den bedste oplevelse. 

Efter mere end 12 år inden for service- og retailbrancen, er det nu tid til at prøve kræfter med nye opgaver i nye rammer. Xenius glæder sig til at byde gæster fra nær og fjern velkommen i Restaurant MøBer til sommer. 

Frederik Mønster Berner Nielsen er uddannet kok af Christian Bind hos Restaurant Bind i Sønderhav og har gennem årene blandt andet arbejdet på L'Auberge de l'Ill i Alsace, i Kongehuset samt på Nimb Hotel i Tivoli. 

 

Frederik har længe gået med drømmen om at få sit eget sted, hvor han kan lave sin egen mad og sætte sit eget præg på tingene. 

Parret glæder sig sammen til at byde velkommen indenfor i Restaurant
MøBer

Hvorfor navnet MøBer?

Restaurantnavnet MøBer var næsten selvvalgt, da parret  skulle finde på et navn til restauranten. Xenius hedder Mønster til mellemnavn, og Frederik hedder Berner. Et udpluk og en sammentrækning af disse to navne blev derfor til Restaurant MøBer. Logoet er designet af Susanne Dahl Thomsen.

Åbningstider

September - maj 

Mandag: LUKKET

Tirsdag til fredag 18.00 - 22.00

Lørdag og søndag 12.00 - 22.00

Køkkenet er åbnet for:

Frokost 12.00 - 15.00 (kun lørdag og søndag)

Aften 18.00 - 22.00 

Juni - august

Åbent alle ugens dage 12.00 - 22.00

Køkkenet er åbnet for:

Frokost 12.00 - 15.00

Aften 18.00 - 22.00

Ferielukket

Fra den 23. december 2020 - 28. januar 2021

Telefontid i ferieperioden: mandag - fredag, 12.00 - 14.00

Alle priser på siden er inkl. moms 

Vi tager forbehold for udsolgte dage, stave- og trykfejl samt prisændringer

Restaurant MøBer

Sejlerkajen 3

5400 Bogense

Tlf.: 73709350

Cvr-nr.: 41078405

kont.jpg