top of page
82B0F2BB-E9CB-4BDE-9BB1-52BA56AD7120.hei

OM OS

Vores koncept er simpelt

Vi har gjort det nemt for dig som gæst.

Vores koncept er nemlig meget enkelt. Når du kommer som gæst, skal du ikke tage stilling til et langt a la carte kort, men blot vælge om du ønsker en 2- eller 3 retters menu. Du kan også vælge at gå all-in med velkomstsnack og drink, forret, mellemret, hovedret, ost, dessert og kaffe med sødt samt lækre vine, som er udvalgt til de enkelte retter. Menuen vil altid fremgå her på hjemmesiden og ved indgangen til Restaurant MøBer.

Det er desuden muligt at se vores menu to perioder frem.

Menuen udskiftes som udgangspunkt hver anden eller tredje uge afhængig af sæson.

 

Frokost-konceptet vil blive serveret på alle weekender (lørdag og søndag). Frokosten variere lidt alt efter sæson og bliver en blanding af 2- og 3 retters menuer og Vores Stjerneskud a la MøBer. Det er også muligt at tilkøbe både velkomst, ost og kaffe med sødt.

BE845BA6-D3A1-43C8-9E52-C0F8F3644392.jpg
FF51288B-3C41-49E5-AAD5-9E0C2EA5E9CE.jpe
C1596732-E230-4826-A354-3E4AF07B9D5F_1_105_c.jpeg

Hvem står bag MøBer?

Xenius og Frederik er et passioneret par med skyhøje forventninger til dem selv.

Xenius Mønster Berner Nielsen har altid arbejdet inden for servicefaget. Han har en stor passion for at arbejde med mennesker og skabe en god oplevelse for dem. Han går utrolig langt for at yde den bedste service, så alle får den bedste oplevelse. 

Efter mere end 12 år inden for service- og retailbrancen, er det nu tid til at prøve kræfter med nye opgaver i nye rammer. Xenius glæder sig til at byde gæster fra nær og fjern velkommen i Restaurant MøBer til sommer. 

Frederik Mønster Berner Nielsen er uddannet kok af Christian Bind hos Restaurant Bind i Sønderhav og har gennem årene blandt andet arbejdet på L'Auberge de l'Ill i Alsace, i Kongehuset samt på Nimb Hotel i Tivoli. 

 

Frederik har længe gået med drømmen om at få sit eget sted, hvor han kan lave sin egen mad og sætte sit eget præg på tingene. 

Parret glæder sig sammen til at byde velkommen indenfor i Restaurant
MøBer

Hvorfor navnet MøBer?

Restaurantnavnet MøBer var næsten selvvalgt, da parret  skulle finde på et navn til restauranten. Xenius hedder Mønster til mellemnavn, og Frederik hedder Berner. Et udpluk og en sammentrækning af disse to navne blev derfor til Restaurant MøBer. Logoet er designet af Susanne Dahl Thomsen.

Restaurant Møber logo
bottom of page